Massage för återhämtningen

Hej och hallå alla fina och kära följare! De senaste månaderna har det varit full fräs både på jobbet och i privatlivet med en sjuklig och gammal mamma som flyttat in på ett särskilt boende och ringer i tid och otid. Det är tur att jag under stressiga perioder kan prioritera mig själv i en timme drygt när jag går på behandlingar i massage i Söderköping. Jag har verkligen känt många gånger att jag borde göra något som får mig både att må bra och tagga ner, och för några månader sedan började jag se mig om efter massage i Söderköping med omnejd. En av mina vänner berättade att hon brukar gå till Kroppsfrid och hon rådde mig att gå dit. Det var ett bra råd för det var verkligen en fantastisk massage, precis som min vän sagt. Det har varit som sagt alldeles för mycket egentligen för att det ska vara hanterbart men vad gör man, det måste ju gå på något sätt även när mamma ringer mitt i natten och tror att det är på dagen. Sen är man trött när man ska upp och till jobbet. Det här med massage har blivit min livlina och det har jag inga planer på att sluta med, för jag mår så bra av det. Jag får massage som verkligen får mig att slappna av och det är många bra saker som sker i kroppen när man får massage för jag har läst att det är sådana här må-bra hormoner som utsöndras i blodbanan av beröringen. Det var inget mer jag ska säga om detta mer än att jag hoppas att ni också skulle vilja testa på denna massage i Söderköping.